Diensten

Accountancy

Bent u op zoek naar een accountant die u adviseert in accounting, salaris- of andere onderdelen van uw financiële administratie? Dan bent u bij Acfis Business Centrum aan het goede adres.

Het beste uit uw vermogen halen, daaraan werken wij nauw samen met onze klanten. Wij zijn accountants en dat betekent dat we resultaten graag in cijfers uitdrukken. We blijven echter niet met het verleden bezig. De visie van vandaag betekent immers resultaat voor de toekomst.

Voor een gedegen financieel advies kijken we verder dan naar de cijfers van de voorafgaande jaren. We overleggen veelvuldig met u, met elkaar en – indien nodig – met een specialist uit ons brede professionele netwerk.

Zo kunt u bij ons terecht voor het bepalen van de wenselijke juridische structuur, voor het optimaliseren van de financieringsstructuur, voor kennis van de branche waarin uw onderneming actief is en voor het inventariseren van bedrijfsrisico’s.

Belastingadvies

Bij Acfis Business Centrum koppelen we kennis en ervaring op het gebied van belastingen aan de kansen en mogelijkheden die de wet biedt. Onze expertise strekt zich uit over een breed terrein van het belastinggebied.

Acfis Business Centrum kan u van dienst zijn met:

  • De verzorging van de belastingaangiften en het voeren van procedures op het gebied van inkomsten-, vennootschaps-, loon- en omzetbelasting en alle andere belastingen waar u als ondernemer of particulier mee te maken heeft;
  • Fiscale adviesdiensten;
  • Vraagstukken rond sociale verzekeringen en pensioen;

Onze belastingadvisering beperkt zich niet tot Nederland. U kunt bij ons ook terecht met uw internationale fiscale vragen.

Management Consultancy

Acfis Business Centrum helpt haar klanten bij het realiseren van strategische veranderingen. Veranderingen die geïnitieerd worden vanuit de markt en die leiden tot de versterking van de marktpositie van de klant.

Wij adviseren en begeleiden organisaties in veranderingsprocessen en bieden interim-management waar nodig. Wij helpen onze klanten met de uitvoering van hun bedrijfsvoering met inachtneming van relevante wet- en regelgeving.

Onze focus is steeds wat nu van belang is om nieuwe stappen te zetten en zichtbaar verbetering te realiseren. Merkbaar in de markt, meetbaar in resultaat en voelbaar in uw organisatie.

Acfis Business Centrum RSS Feed LinkedIn
Algemene Voorwaarden. Klachtenprocedure. Privacyverklaring. Cookieverklaring.
Webdesign door Michel Kusters