Acfis Business Centrum sluit zich aan bij oamkb

Geplaatst op 14 juli 2023

Het afgelopen jaar is de toekomstige voortzetting van ons kantoor één van onze speerpunten geweest. Factoren als kennisdeling, automatisering, regelgeving en opvolging hebben daarin een belangrijke rol gespeeld.

Strategische stap richting de toekomst
In het verlengde hiervan heeft Acfis Business Centrum besloten zich aan te sluiten bij oamkb en worden we onderdeel van deze landelijke organisatie. Door deze stap kunnen wij de continuïteit en kwaliteit van ons kantoor richting de toekomst waarborgen en optimaliseren. Door ons aan te sluiten bij oamkb halen we meer kennis en expertise in huis, collega’s om mee te sparren, kennis van verschillende sectoren, branchespecialisten, een waardevol netwerk van fiscalisten en accountants, meer kennis van software en automatisering. Tevens biedt het de mogelijkheid om een invulling te geven aan de toekomstige opvolging van het huidig management.

Groter, maar nog altijd persoonlijk
Meer expertise en ervaring in huis dus, terwijl onze persoonlijke aanpak en het persoonlijke contact ongewijzigd blijft. Want op een nieuwe huisstijl na, merk je aan de buitenkant weinig van de transitie die gaande is.

Meer over oamkb
Oamkb is een landelijk netwerk van accountants, bedrijfsadviseurs, fiscalisten, administrateurs en bedrijfscoaches. Zij werken volgens het nieuwe ondernemen – slim, flexibel, online – en zijn altijd beschikbaar voor je vragen. Oamkb hecht net als Acfis Business Centrum veel waarde aan klanttevredenheid. De manier van werken, het netwerk van specialisten waar we gebruik van kunnen maken en de continue innovaties zorgen ervoor dat wij jou nog beter van dienst kunnen zijn.

Vragen? Bel!
Heb je vragen over deze verandering? Bel of mail ons gerust.

Wij kijken uit naar deze ontwikkeling. Het voelt als de juiste stap, voor onszelf en voor onze relaties.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op met Acfis.

Acfis Business Centrum RSS Feed LinkedIn
Algemene Voorwaarden. Klachtenprocedure. Privacyverklaring. Cookieverklaring.
Webdesign door Michel Kusters